Teksten en ideeën. De Kleine Lettertjes: 06 - 28063863.

Achtergrondartikelen voor makelaarsorganisatie VBO

Met sommige opdrachtgevers werk ik al jaren samen. Zoals bijvoorbeeld VBO, de tegenhanger van branchevereniging NVM. Al vele jaren verzorg ik elke twee maanden een interview met een makelaar en ik schrijf een achtergrondartikel over een actueel onderwerp. 

Ik begon met schrijven voor VBO voordat de crisis indaalde. Ik heb het dus allemaal van nabij gevolgd. De makelaars die in de problemen kwamen. Makelaars die juist door die crisis anders zijn gaan werken. En ik schreef talloze achtergrondartikelen. Zoals over de (on)zin van het verwijderen van asbestdaken. Of over de do’s en don’ts van hoogbouw in binnensteden. Het aardige is: deze artikelen verschijnen in een offline magazine. Juist daardoor wordt het goed gelezen. Want digitaal is echt niet zaligmakend.

VBO Vastgoed tekstschrijver Den Haag

Naam en website voor vastgoedproject
Het Boegbeeld Op Scheveningen

‘Het Boegbeeld is het jongste voorbeeld van de nieuwe koers die Scheveningen vaart. Rond de haven wordt geleefd als nooit tevoren. Steeds meer toonaangevende restaurants openen hier hun deuren. Dit is ook de thuishaven van zeilers, surfers en de Volvo Ocean Race. En zie de revival van de boulevard. Het havengebied is ontdekt door mensen die alles uit het leven willen halen. Het krijgt meer en meer de grandeur van het naastgelegen Statenkwartier. In die golfbeweging past Het Boegbeeld. Dit veelzijdige appartementencomplex wordt gebouwd naast en boven het legendarische visrestaurant Weduwe van der Toorn. Dit wordt hét symbool van het nieuwste Scheveningen.’ Aldus de tekst die ik schreef voor dit project aan de Eerste Haven in Scheveningen.