Journalistieke en commerciële teksten. De Kleine Lettertjes: 06 - 28063863.

Achtergrondartikelen voor makelaarsorganisatie VBO

Met sommige opdrachtgevers werk ik al jaren samen. Zoals bijvoorbeeld VBO, de tegenhanger van branchevereniging NVM. Al vele jaren verzorg ik elke twee maanden een interview met een makelaar en ik schrijf een achtergrondartikel over een actueel onderwerp. 

Ik begon met schrijven voor VBO voordat de crisis indaalde. Ik heb het dus allemaal van nabij gevolgd. De makelaars die in de problemen kwamen. Makelaars die juist door die crisis anders zijn gaan werken. En ik schreef talloze achtergrondartikelen. Zoals over de (on)zin van het verwijderen van asbestdaken. Of over de do’s en don’ts van hoogbouw in binnensteden. Het aardige is: deze artikelen verschijnen in een offline magazine. Juist daardoor wordt het goed gelezen. Want digitaal is echt niet zaligmakend.

VBO Vastgoed tekstschrijver Den Haag

Fine, finer, finest:
concept en tekst voor vastgoed

‘Imagine you at your finest.’ Dat is de pay off van een nieuwbouwproject aan de zuidrand van Den Haag. Ik bedacht de naam. Schreef de teksten. Leuk om te doen. Omdat het altijd leuk is om te schrijven voor iets moois in Den Haag.