Journalistieke en commerciële teksten. De Kleine Lettertjes: 06 - 28063863.

Achtergrondartikelen voor makelaarsorganisatie VBO

Met sommige opdrachtgevers werk ik al jaren samen. Zoals bijvoorbeeld VBO, de tegenhanger van branchevereniging NVM. Al vele jaren verzorg ik elke twee maanden een interview met een makelaar en ik schrijf een achtergrondartikel over een actueel onderwerp. 

Ik begon met schrijven voor VBO voordat de crisis indaalde. Ik heb het dus allemaal van nabij gevolgd. De makelaars die in de problemen kwamen. Makelaars die juist door die crisis anders zijn gaan werken. En ik schreef talloze achtergrondartikelen. Zoals over de (on)zin van het verwijderen van asbestdaken. Of over de do’s en don’ts van hoogbouw in binnensteden. Het aardige is: deze artikelen verschijnen in een offline magazine. Juist daardoor wordt het goed gelezen. Want digitaal is echt niet zaligmakend.

VBO Vastgoed tekstschrijver Den Haag

Jarenlange ervaring
als interviewer. Daarom word je blij van mij.

‘Mooi artikel, dynamisch en mooi geordend in de chaos van het gesprek…’ Die reactie kreeg ik op een dubbelinterview dat ik voor het magazine DOEN van bouwer/ontwikkelaar Van Omme & De Groot mocht afnemen en uitschrijven. In die omschrijving “chaos van het gesprek” lees ik als interviewer een groot compliment. Here’s why.