Teksten en ideeën. De Kleine Lettertjes: 06 - 28063863.

Naam en website voor vastgoedproject
Het Boegbeeld Op Scheveningen

‘Het Boegbeeld is het jongste voorbeeld van de nieuwe koers die Scheveningen vaart. Rond de haven wordt geleefd als nooit tevoren. Steeds meer toonaangevende restaurants openen hier hun deuren. Dit is ook de thuishaven van zeilers, surfers en de Volvo Ocean Race. En zie de revival van de boulevard. Het havengebied is ontdekt door mensen die alles uit het leven willen halen. Het krijgt meer en meer de grandeur van het naastgelegen Statenkwartier. In die golfbeweging past Het Boegbeeld. Dit veelzijdige appartementencomplex wordt gebouwd naast en boven het legendarische visrestaurant Weduwe van der Toorn. Dit wordt hét symbool van het nieuwste Scheveningen.’ Aldus de tekst die ik schreef voor dit project aan de Eerste Haven in Scheveningen.

Ik werkte aan dit project in opdracht van het in vastgoed gespecialiseerde bureau Leitmotiv. We trekken al jaren samen op en op deze site staan tal van voorbeelden van die samenwerking. Het was fijn om aan Het Boegbeeld Op Scheveningen te mogen werken, omdat ik deze plek in Scheveningen goed ken. Mooi om te zien hoe dit wat ‘verrommelde’ stukje Scheveningen de upgrade krijgt die het verdient. Het geeft dit deel van Scheveningen – pal naast de Eerste Haven – een enorme boost. Het is, met een knipoog naar één van de meest bekende Scheveningse namen, een absoluut Pronkstuk!

Klik hier voor de projectwebsite.

Klik hier voor meer posts op deze site.

‘Innoveren is niet:
van A naar B haasten.
Innovatie gebeurt in de tussentijd.’

In juli 2017 verzorgde corporate antropoloog Jitske Kramer een Masterclass voor Initiate, een inmiddels afgerond innovatieprogramma van de Vereniging Nederlandse Gemeenten. De site daarvan is offline, maar de strekking ervan nog zeer actueel. Daarom plaats ik een aantal artikelen dat ik voor Initiate schreef op mijn eigen site. Bij deze een waardevolle bijdrage van Jitske Kramer, over innovatie en cultuurverandering. Meer over Jitske Kramer is te vinden op www.jitskekramer.nl .