Duidelijke taal nodig? Bel De Kleine Lettertjes: 06 - 28063863.

Concept voor Herbergier Thuis: een P.A. voor ma, een P.A. voor pa

Een leuke opdracht, dit keer voor Herbergier Thuis. Hier werken we met een even simpel als doeltreffend zinnetje: Een P.A. voor ma, een P.A. voor pa. Dat zit zo.

Herbergier Thuis is een geheel nieuw zorgconcept, een initiatief van De Drie Notenboomen in Gouda. Ik werkte eerder al voor een oudere loot aan de stam van die organisatie. Toen ging het om Herbergier, zie hier. Deze zorgconcepten zijn gericht op ouderen met dementie. Ze zetten de wereld van de zorg voor deze mensen op z’n kop. Tot ongenoegen van de reguliere zorginstellingen, tot vreugde van de ouderen (en hun kinderen!). Herbergier Thuis is een geheel nieuwe vorm van aan-huis-zorg. Het lijkt wat op thuiszorg, maar biedt veel meer. Kijk maar eens op de website die ik ervoor schreef. Bij Herbergier Thuis in Delft wordt de zorg ingevuld door een zogenoemde Personal Assistant, een P.A. Zie daar de verklaring voor het concept(je). Eenvoudig. Sympathiek. En het bewijs dat je ook met een klein budget leuke advertising kunt maken. Dat gun ik leuke klanten wel.

 

 

Herbergier Thuis

 

Terug naar HOME 

Tekstschrijver op geheime missie voor IT Defensie

De IT van de Nederlandse Defensie is ernstig aan vernieuwing toe. Om die reden werken twee grote marktpartijen aan een ‘bid’ om die enorme klus te mogen klaren. De Kleine Lettertjes werkt voor één van de twee biedende consortia.