Teksten en ideeën. De Kleine Lettertjes: 06 - 28063863.

Concept voor Herbergier Thuis: een P.A. voor ma, een P.A. voor pa

Een leuke opdracht, dit keer voor Herbergier Thuis. Hier werken we met een even simpel als doeltreffend zinnetje: Een P.A. voor ma, een P.A. voor pa. Dat zit zo.

Herbergier Thuis is een geheel nieuw zorgconcept, een initiatief van De Drie Notenboomen in Gouda. Ik werkte eerder al voor een oudere loot aan de stam van die organisatie. Toen ging het om Herbergier, zie hier. Deze zorgconcepten zijn gericht op ouderen met dementie. Ze zetten de wereld van de zorg voor deze mensen op z’n kop. Tot ongenoegen van de reguliere zorginstellingen, tot vreugde van de ouderen (en hun kinderen!). Herbergier Thuis is een geheel nieuwe vorm van aan-huis-zorg. Het lijkt wat op thuiszorg, maar biedt veel meer. Kijk maar eens op de website die ik ervoor schreef. Bij Herbergier Thuis in Delft wordt de zorg ingevuld door een zogenoemde Personal Assistant, een P.A. Zie daar de verklaring voor het concept(je). Eenvoudig. Sympathiek. En het bewijs dat je ook met een klein budget leuke advertising kunt maken. Dat gun ik leuke klanten wel.

 

 

Herbergier Thuis

 

Terug naar HOME 

Naam en website voor vastgoedproject
Het Boegbeeld Op Scheveningen

‘Het Boegbeeld is het jongste voorbeeld van de nieuwe koers die Scheveningen vaart. Rond de haven wordt geleefd als nooit tevoren. Steeds meer toonaangevende restaurants openen hier hun deuren. Dit is ook de thuishaven van zeilers, surfers en de Volvo Ocean Race. En zie de revival van de boulevard. Het havengebied is ontdekt door mensen die alles uit het leven willen halen. Het krijgt meer en meer de grandeur van het naastgelegen Statenkwartier. In die golfbeweging past Het Boegbeeld. Dit veelzijdige appartementencomplex wordt gebouwd naast en boven het legendarische visrestaurant Weduwe van der Toorn. Dit wordt hét symbool van het nieuwste Scheveningen.’ Aldus de tekst die ik schreef voor dit project aan de Eerste Haven in Scheveningen.