Teksten en ideeën. De Kleine Lettertjes: 06 - 28063863.

Naam+copy voor Haags vastgoedproject: NXT LVL

Communicatie voor vastgoed wordt steeds leuker. In Den Haag zie je op dit moment projecten op bijzondere plekken. Ontwikkelaars zoeken naar iets speciaals, iets unieks. De partners van Canopy vonden dat in hun eigen Haagse Zeeheldenkwartier. Onttrokken aan het zicht vanaf de De Ruiterstraat wordt hier NXT LVL gerealiseerd. Voor mij, als conceptmaker en tekstschrijver, een feest om voor te mogen werken. 

Canopy is een gedreven ontwikkelaar die geleid wordt door het duo Eric Meijer en Willem Wernert. Zij benaderden Leitmotiv om hun project aan de De Ruiterstraat in de markt te zetten. Leitmotiv belde De Kleine Lettertjes en ik ging aan het werk. Een project om je vingers bij af te likken. Een voormalige Huishoudschool uit de jaren ’30 wordt getransformeerd tot 15 heel bijzondere woningen. De architecten van Studio Schaeffer en Studio Wendy Mahieu gingen met de ruimte aan de slag. Ik hou om meerdere redenen van dit soort opdrachten. De historie van die school, de vormgeving die associaties oproept met Bauhaus, De Stijl en andere grote stromingen en architecten. Het feit dat hiermee in mijn stad Den Haag echt iets moois wordt gerealiseerd. Op basis van de architectuur en het speciale van deze woning bedacht ik de naam: NXT LVL. Vervolgens schreef ik de website en de verkoopbrochure. Als het straks allemaal af is, zal ik zeker af en toe even om de hoek kijken, daar in de De Ruijterstraat.

NXT LVL tekstschrijven vastgoed Den Haag

NXT LVL tekstschrijven vastgoed Den Haag

Ook weer gedaan:
magazine voor
Van Omme en De Groot

Al sinds 2011 ben ik elk jaar de preferred copywriter voor het magazine DOEN van Van Omme en De Groot. Interviews afnemen op de gekste locaties. Op daken van hoogbouw. Boven op een bouwkraan. Op de start- en landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport. De voorbeelden staan elders op deze site. Deze zomer maakten we nummer 16, waarvoor ik mezelf terugvond in o.a. een door Corona verlaten Diergaarde Blijdorp. Het thema van het magazine was deze keer ‘Doendenken’. Want je kunt wel bij de pakken neer gaan zitten, maar je komt verder met de schouders eronder. Daar gaan de inspirerende verhalen over. Zie hier het volledige magazine.

Naam en website voor vastgoedproject
Het Boegbeeld Op Scheveningen

‘Het Boegbeeld is het jongste voorbeeld van de nieuwe koers die Scheveningen vaart. Rond de haven wordt geleefd als nooit tevoren. Steeds meer toonaangevende restaurants openen hier hun deuren. Dit is ook de thuishaven van zeilers, surfers en de Volvo Ocean Race. En zie de revival van de boulevard. Het havengebied is ontdekt door mensen die alles uit het leven willen halen. Het krijgt meer en meer de grandeur van het naastgelegen Statenkwartier. In die golfbeweging past Het Boegbeeld. Dit veelzijdige appartementencomplex wordt gebouwd naast en boven het legendarische visrestaurant Weduwe van der Toorn. Dit wordt hét symbool van het nieuwste Scheveningen.’ Aldus de tekst die ik schreef voor dit project aan de Eerste Haven in Scheveningen.