Journalistieke en commerciële teksten. De Kleine Lettertjes: 06 - 28063863.

Naam+copy voor Haags vastgoedproject: NXT LVL

Communicatie voor vastgoed wordt steeds leuker. In Den Haag zie je op dit moment projecten op bijzondere plekken. Ontwikkelaars zoeken naar iets speciaals, iets unieks. De partners van Canopy vonden dat in hun eigen Haagse Zeeheldenkwartier. Onttrokken aan het zicht vanaf de De Ruiterstraat wordt hier NXT LVL gerealiseerd. Voor mij, als conceptmaker en tekstschrijver, een feest om voor te mogen werken. 

Canopy is een gedreven ontwikkelaar die geleid wordt door het duo Eric Meijer en Willem Wernert. Zij benaderden Leitmotiv om hun project aan de De Ruiterstraat in de markt te zetten. Leitmotiv belde De Kleine Lettertjes en ik ging aan het werk. Een project om je vingers bij af te likken. Een voormalige Huishoudschool uit de jaren ’30 wordt getransformeerd tot 15 heel bijzondere woningen. De architecten van Studio Schaeffer en Studio Wendy Mahieu gingen met de ruimte aan de slag. Ik hou om meerdere redenen van dit soort opdrachten. De historie van die school, de vormgeving die associaties oproept met Bauhaus, De Stijl en andere grote stromingen en architecten. Het feit dat hiermee in mijn stad Den Haag echt iets moois wordt gerealiseerd. Op basis van de architectuur en het speciale van deze woning bedacht ik de naam: NXT LVL. Vervolgens schreef ik de website en de verkoopbrochure. Als het straks allemaal af is, zal ik zeker af en toe even om de hoek kijken, daar in de De Ruijterstraat.

NXT LVL tekstschrijven vastgoed Den Haag

NXT LVL tekstschrijven vastgoed Den Haag

Jarenlange ervaring
als interviewer. Daarom word je blij van mij.

‘Mooi artikel, dynamisch en mooi geordend in de chaos van het gesprek…’ Die reactie kreeg ik op een dubbelinterview dat ik voor het magazine DOEN van bouwer/ontwikkelaar Van Omme & De Groot mocht afnemen en uitschrijven. In die omschrijving “chaos van het gesprek” lees ik als interviewer een groot compliment. Here’s why.