Teksten en ideeën. De Kleine Lettertjes: 06 - 28063863.

Fine, finer, finest:
concept en tekst voor vastgoed

‘Imagine you at your finest.’ Dat is de pay off van een nieuwbouwproject aan de zuidrand van Den Haag. Ik bedacht de naam. Schreef de teksten. Leuk om te doen. Omdat het altijd leuk is om te schrijven voor iets moois in Den Haag. 

Finest of Ockenburg wordt gebouwd in een kom aan een duin. Bijna een nest, een beschutte plek. Vanuit dat woord ‘nest’ ontstond de naam. En daarop tekstregels als ‘Your finest hour’.

De Kleine Lettertjes heeft al jaren ervaring in vastgoed en de communicatie daarvan. Achter elk project schuilt een mooi verhaal, dat interessant is voor de toekomstige bewoners. Heeft u een vastgoedproject in ontwikkeling? Ik ga er graag voor aan de slag.

Vastgoed tekstschrijver Den Haag

Naam en website voor vastgoedproject
Het Boegbeeld Op Scheveningen

‘Het Boegbeeld is het jongste voorbeeld van de nieuwe koers die Scheveningen vaart. Rond de haven wordt geleefd als nooit tevoren. Steeds meer toonaangevende restaurants openen hier hun deuren. Dit is ook de thuishaven van zeilers, surfers en de Volvo Ocean Race. En zie de revival van de boulevard. Het havengebied is ontdekt door mensen die alles uit het leven willen halen. Het krijgt meer en meer de grandeur van het naastgelegen Statenkwartier. In die golfbeweging past Het Boegbeeld. Dit veelzijdige appartementencomplex wordt gebouwd naast en boven het legendarische visrestaurant Weduwe van der Toorn. Dit wordt hét symbool van het nieuwste Scheveningen.’ Aldus de tekst die ik schreef voor dit project aan de Eerste Haven in Scheveningen.