Teksten en ideeën. De Kleine Lettertjes: 06 - 28063863.

De Kleine Lettertjes:
wie is dat en wat kan ‘ie?

‘Fijns Henk, menselijke tekst, veel geloofwaardiger:-) Dank je!’

‘Wauw, wat een superleuk stuk zeg! We zijn helemaal enthousiast erover!!!’

‘Hierbij het interview met mijn opmerkingen erin. Goed en leuk geschreven!! Dank daarvoor.’

Drie reactie van drie verschillende opdrachtgevers op teksten in één week. Wat kan ik meer zeggen …

Nou, iets dan.

De Kleine Lettertjes staat voor jarenlange ervaring in teksten, in alle soorten en maten. Een kleine greep daaruit staat op deze website. Complexe materie vertaald in begrijpelijke zinnen en slimme ideeën. Voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers en onderwerpen: vastgoed, de Vereniging Nederlandse Gemeenten, IT, de tuinbouwsector, technologische innovatie, verzekeringen.

Op deze site vind je ook werk voor – geloof het of niet – voor het Nederlands Bijbelgenootschap. Voor hen mocht ik de campagne ter promotie van de Bijbel in Gewone Taal doen.

Verder vind je hier interviews, blogs, websites, nog meer video-scripts, direct mailings, flyers, brochures en magazines.

Soms gaat het nog verder dan louter teksten schrijven. Zo beheerde ik voor o.a. de VNG de afgelopen jaren een WordPress-site, met alles erop en eraan. Bovendien vind je op deze site een aantal verhalen die in deze mooie stad aan de zee spelen.

Ook goede ideeën, videoscripts, concepten en duidelijke taal nodig? Bel Henk de Kleine, bel De Kleine Lettertjes:

06 – 28063863.

 

 

 

Naam en website voor vastgoedproject
Het Boegbeeld Op Scheveningen

‘Het Boegbeeld is het jongste voorbeeld van de nieuwe koers die Scheveningen vaart. Rond de haven wordt geleefd als nooit tevoren. Steeds meer toonaangevende restaurants openen hier hun deuren. Dit is ook de thuishaven van zeilers, surfers en de Volvo Ocean Race. En zie de revival van de boulevard. Het havengebied is ontdekt door mensen die alles uit het leven willen halen. Het krijgt meer en meer de grandeur van het naastgelegen Statenkwartier. In die golfbeweging past Het Boegbeeld. Dit veelzijdige appartementencomplex wordt gebouwd naast en boven het legendarische visrestaurant Weduwe van der Toorn. Dit wordt hét symbool van het nieuwste Scheveningen.’ Aldus de tekst die ik schreef voor dit project aan de Eerste Haven in Scheveningen.

‘Innoveren is niet:
van A naar B haasten.
Innovatie gebeurt in de tussentijd.’

In juli 2017 verzorgde corporate antropoloog Jitske Kramer een Masterclass voor Initiate, een inmiddels afgerond innovatieprogramma van de Vereniging Nederlandse Gemeenten. De site daarvan is offline, maar de strekking ervan nog zeer actueel. Daarom plaats ik een aantal artikelen dat ik voor Initiate schreef op mijn eigen site. Bij deze een waardevolle bijdrage van Jitske Kramer, over innovatie en cultuurverandering. Meer over Jitske Kramer is te vinden op www.jitskekramer.nl .