Journalistieke en commerciële teksten. De Kleine Lettertjes: 06 - 28063863.

De Kleine Lettertjes:
blije opdrachtgevers, heldere teksten

‘Fijns Henk, menselijke tekst, veel geloofwaardiger:-) Dank je!’

‘Wauw, wat een superleuk stuk zeg! We zijn helemaal enthousiast erover!!!’

‘Hierbij het interview met mijn opmerkingen erin. Goed en leuk geschreven!! Dank daarvoor.’

Drie reactie van drie verschillende opdrachtgevers op teksten in één week. Wat kan ik meer zeggen …

Nou, iets dan.

De Kleine Lettertjes staat voor jarenlange ervaring in teksten, in alle soorten en maten. Een kleine greep daaruit staat op deze website. Complexe materie vertaald in begrijpelijke zinnen en slimme ideeën. Voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers en onderwerpen: vastgoed, de Vereniging Nederlandse Gemeenten, IT, de tuinbouwsector, technologische innovatie, verzekeringen.

Op deze site vind je ook werk voor – geloof het of niet – voor het Nederlands Bijbelgenootschap. Voor hen mocht ik de campagne ter promotie van de Bijbel in Gewone Taal doen.

Verder vind je hier interviews, blogs, websites, nog meer video-scripts, direct mailings, flyers, brochures en magazines.

Soms gaat het nog verder dan louter teksten schrijven. Zo beheerde ik voor o.a. de VNG de afgelopen jaren een WordPress-site, met alles erop en eraan. Bovendien vind je op deze site een aantal verhalen die in deze mooie stad aan de zee spelen.

Ook goede ideeën, videoscripts, concepten en duidelijke taal nodig? Bel Henk de Kleine, bel De Kleine Lettertjes:

06 – 28063863.

 

 

 

Jarenlange ervaring
als interviewer. Daarom word je blij van mij.

‘Mooi artikel, dynamisch en mooi geordend in de chaos van het gesprek…’ Die reactie kreeg ik op een dubbelinterview dat ik voor het magazine DOEN van bouwer/ontwikkelaar Van Omme & De Groot mocht afnemen en uitschrijven. In die omschrijving “chaos van het gesprek” lees ik als interviewer een groot compliment. Here’s why.

Welkom op de
Mauritskade 5,
Den Haag

De Kleine Lettertjes zit met een aantal andere communicatiespecialisten op de Mauritskade 5 in Den Haag. Samen huren we een prachtige etage. Hier maken we websites, ontwerpen we mooie dingen voor web of print, schrijven we teksten, maken we lol.