Journalistieke en commerciële teksten. De Kleine Lettertjes: 06 - 28063863.

Levenslang in Thailand: vleiende reviews, geboeide kopers

In 2004 mocht ik voor Pedro Ruyzing zijn verhaal over negen jaar in een Thaise gevangenis optekenen. Van Levenslang in Thailand zijn iets van 25.000 exemplaren verkocht. En het gaat maar door, want het boek is nog altijd bij bol.com te koop als e-book. En daar zijn zeer vleiende reviews te lezen! Dank, dank, dank. Ik buig het hoofd in deemoed.

Thailand

 

 

 

Terug naar HOME

Jarenlange ervaring
als interviewer. Daarom word je blij van mij.

‘Mooi artikel, dynamisch en mooi geordend in de chaos van het gesprek…’ Die reactie kreeg ik op een dubbelinterview dat ik voor het magazine DOEN van bouwer/ontwikkelaar Van Omme & De Groot mocht afnemen en uitschrijven. In die omschrijving “chaos van het gesprek” lees ik als interviewer een groot compliment. Here’s why.