Journalistieke en commerciële teksten. De Kleine Lettertjes: 06 - 28063863.

Welkom op de
Mauritskade 5,
Den Haag

De Kleine Lettertjes zit met een aantal andere communicatiespecialisten op de Mauritskade 5 in Den Haag. Samen huren we een prachtige etage. Hier maken we websites, ontwerpen we mooie dingen voor web of print, schrijven we teksten, maken we lol.

De broers Gijs en Karel van Zijl runnen hun bedrijf QLT Design en verzorgen alles wat met online te maken. Voor mij, eenvoudige tekstschrijver, superhandig. Want ik heb dan wel meer dan gemiddelde kennis van WordPress, het is prettig om een aantal techneuten tegenover je te hebben.

Die jongen met de PMS-waaier is Arjen van der Hauw, die werkt onder de naam French Design. Hij weet net zoveel van online als van print. Want we mogen dan wel denken dat anno nu alles digitaal gaat, maar niets is minder waar. Juist in een digitale wereld is een fraai gedrukt werkje iets bijzonders.

Anyways, this is where the magic happens. Heb je alleen teksten nodig of zoek je full service communicatie-ondersteuning, bel dan Henk de Kleine van De Kleine Lettertjes: 06 – 28063863.

Jarenlange ervaring
als interviewer. Daarom word je blij van mij.

‘Mooi artikel, dynamisch en mooi geordend in de chaos van het gesprek…’ Die reactie kreeg ik op een dubbelinterview dat ik voor het magazine DOEN van bouwer/ontwikkelaar Van Omme & De Groot mocht afnemen en uitschrijven. In die omschrijving “chaos van het gesprek” lees ik als interviewer een groot compliment. Here’s why.