Duidelijke taal nodig? Bel De Kleine Lettertjes: 06 - 28063863.

Welkom op de
Mauritskade 5,
Den Haag

De Kleine Lettertjes zit met een aantal andere communicatiespecialisten op de Mauritskade 5 in Den Haag. Samen huren we een prachtige etage. Hier maken we websites, ontwerpen we mooie dingen voor web of print, schrijven we teksten, maken we lol.

De broers Gijs en Karel van Zijl runnen hun bedrijf QLT Design en verzorgen alles wat met online te maken. Voor mij, eenvoudige tekstschrijver, superhandig. Want ik heb dan wel meer dan gemiddelde kennis van WordPress, het is prettig om een aantal techneuten tegenover je te hebben.

Die jongen met de PMS-waaier is Arjen van der Hauw, die werkt onder de naam French Design. Hij weet net zoveel van online als van print. Want we mogen dan wel denken dat anno nu alles digitaal gaat, maar niets is minder waar. Juist in een digitale wereld is een fraai gedrukt werkje iets bijzonders.

Anyways, this is where the magic happens. Heb je alleen teksten nodig of zoek je full service communicatie-ondersteuning, bel dan Henk de Kleine van De Kleine Lettertjes: 06 – 28063863.

Tekstschrijver op geheime missie voor IT Defensie

De IT van de Nederlandse Defensie is ernstig aan vernieuwing toe. Om die reden werken twee grote marktpartijen aan een ‘bid’ om die enorme klus te mogen klaren. De Kleine Lettertjes werkt voor één van de twee biedende consortia.