Journalistieke en commerciële teksten. De Kleine Lettertjes: 06 - 28063863.

Innovatie en gemeenten:
welkom in 2020

De Kleine Lettertjes ontwikkelt ook videoscripts. Zoals deze, over de nieuwe Omgevingswet die in 2020 van kracht moet worden. Dat is taaie materie, die vraagt om heldere communicatie. De nieuwe Omgevingswet is ‘complex stuff’. De vraag was: bedenk een video waarin we aan bijvoorbeeld gemeenten en andere betrokkenen kort maar krachtig duidelijk maken wat er allemaal (nog) gedaan moet worden. Uitgangspunt: de video moest in elk geval overbrengen dat het bij de uitwerking van die nieuwe omgevingswet essentieel is om nieuwe technologie mee te nemen. Marc van Bokhoven van Humming maakte er wederom iets prachtigs van. Kijken!

Nog meer zien? We maakten ook nog een video om uit te leggen waarom het hard nodig is dat gemeenten anders gaan denken en werken.

Den Haag tekstschrijver

 

Jarenlange ervaring
als interviewer. Daarom word je blij van mij.

‘Mooi artikel, dynamisch en mooi geordend in de chaos van het gesprek…’ Die reactie kreeg ik op een dubbelinterview dat ik voor het magazine DOEN van bouwer/ontwikkelaar Van Omme & De Groot mocht afnemen en uitschrijven. In die omschrijving “chaos van het gesprek” lees ik als interviewer een groot compliment. Here’s why.