Journalistieke en commerciële teksten. De Kleine Lettertjes: 06 - 28063863.

Nieuwbouwproject
‘Stadswerven’

Het is 2015. De economie trekt aan, de huizenmarkt komt krakend en piepend uit het ziekbed. En dus komt ook de vastgoedcommunicatie weer op gang. Bijvoorbeeld Stadswerven in Dordrecht. Leitmotiv vroeg deze tekstschrijver uit Den Haag om de brochure daarvoor te schrijven. Zo geschiede.En voor het intro schreef ik een doorvertaling van een aloud gedicht van Marsman, ‘Denken aan Holland’. Ontwerper Remco Spruijt van Leitmotiv maakte er een passend stoer werkje van.

Stadswerven in Dordrecht wordt gebouwd op een terrein waar in vroeger dagen schepen in elkaar werden geknutseld. Zo’n omgeving vraagt om een brochure die iets vertelt over de geschiedenis van deze oer-Hollandse plek. Die laat voelen dat je hier toen de houtspaanders en de klinknagels om de oren vlogen. Dat waren de tijden dat ‘de schepen nog van hout waren en de mannen van staal’. Daar hoort een stevige vorm bij. En prachtige fotografie. Vastgoedcommunicatie kan bijzonder stijlvol zijn.

 

Tekstschrijver Den Haag

 

Tekstschrijver Den Haag

 

Tekstschrijver Den Haag

 

Terug naar HOME 

Jarenlange ervaring
als interviewer. Daarom word je blij van mij.

‘Mooi artikel, dynamisch en mooi geordend in de chaos van het gesprek…’ Die reactie kreeg ik op een dubbelinterview dat ik voor het magazine DOEN van bouwer/ontwikkelaar Van Omme & De Groot mocht afnemen en uitschrijven. In die omschrijving “chaos van het gesprek” lees ik als interviewer een groot compliment. Here’s why.