Teksten en ideeën. De Kleine Lettertjes: 06 - 28063863.

Bouwen aan je imago: Van Omme & De Groot

Lef kun je de Rotterdamse bouwer en ontwikkelaar Van Omme & De Groot niet ontzeggen. Waar anderen naar adem hapten, daar ging deze onderneming tegen de stroom in. Sterke vastgoedcommunicatie, met de kracht die familiebedrijven kenmerkt.

In 2009, op het hoogtepunt van de crisis begon, Van Omme & De Groot met het eigen magazine DOEN. Daartoe werd De Kleine Lettertjes gebeld. Voor ik het goed en wel besefte, bevond ik me in een bouwkraan. Op 80 meter hoogte interviewde ik de kraanmachinist, terwijl de storm langs ons raasde.

Er zouden in de jaren daarna nog tal van interviews volgen, op de meest uiteenlopende plekken met de meest uiteenlopende mensen. De reden: bouwer/eigenaar/naamgever Guus de Groot kent zo’n beetje de halve wereld. Zodoende hebben we met de directeur van Rotterdam The Hague Airport over de start- en landingsbaan gekuierd. We gingen naar de Rotterdamse Kuip. We reisden af naar Lenie ‘t Hart, in Pieterburen. Inmiddels hebben we zo al 14 nummers gemaakt. Kijk maar eens hier.

 

Tekstschrijver Den Haag Vastgoedcommunicatie

Tekstschrijver Den Haag Vastgoedcommunicatie

Tekstschrijver Den Haag Vastgoedcommunicatie

Ook weer gedaan:
magazine voor
Van Omme en De Groot

Al sinds 2011 ben ik elk jaar de preferred copywriter voor het magazine DOEN van Van Omme en De Groot. Interviews afnemen op de gekste locaties. Op daken van hoogbouw. Boven op een bouwkraan. Op de start- en landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport. De voorbeelden staan elders op deze site. Deze zomer maakten we nummer 16, waarvoor ik mezelf terugvond in o.a. een door Corona verlaten Diergaarde Blijdorp. Het thema van het magazine was deze keer ‘Doendenken’. Want je kunt wel bij de pakken neer gaan zitten, maar je komt verder met de schouders eronder. Daar gaan de inspirerende verhalen over. Zie hier het volledige magazine.

Naam en website voor vastgoedproject
Het Boegbeeld Op Scheveningen

‘Het Boegbeeld is het jongste voorbeeld van de nieuwe koers die Scheveningen vaart. Rond de haven wordt geleefd als nooit tevoren. Steeds meer toonaangevende restaurants openen hier hun deuren. Dit is ook de thuishaven van zeilers, surfers en de Volvo Ocean Race. En zie de revival van de boulevard. Het havengebied is ontdekt door mensen die alles uit het leven willen halen. Het krijgt meer en meer de grandeur van het naastgelegen Statenkwartier. In die golfbeweging past Het Boegbeeld. Dit veelzijdige appartementencomplex wordt gebouwd naast en boven het legendarische visrestaurant Weduwe van der Toorn. Dit wordt hét symbool van het nieuwste Scheveningen.’ Aldus de tekst die ik schreef voor dit project aan de Eerste Haven in Scheveningen.