Journalistieke en commerciële teksten. De Kleine Lettertjes: 06 - 28063863.

Bouwen aan je imago: Van Omme & De Groot

Lef kun je de Rotterdamse bouwer en ontwikkelaar Van Omme & De Groot niet ontzeggen. Waar anderen naar adem hapten, daar ging deze onderneming tegen de stroom in. Sterke vastgoedcommunicatie, met de kracht die familiebedrijven kenmerkt.

In 2009, op het hoogtepunt van de crisis begon, Van Omme & De Groot met het eigen magazine DOEN. Daartoe werd De Kleine Lettertjes gebeld. Voor ik het goed en wel besefte, bevond ik me in een bouwkraan. Op 80 meter hoogte interviewde ik de kraanmachinist, terwijl de storm langs ons raasde.

Er zouden in de jaren daarna nog tal van interviews volgen, op de meest uiteenlopende plekken met de meest uiteenlopende mensen. De reden: bouwer/eigenaar/naamgever Guus de Groot kent zo’n beetje de halve wereld. Zodoende hebben we met de directeur van Rotterdam The Hague Airport over de start- en landingsbaan gekuierd. We gingen naar de Rotterdamse Kuip. We reisden af naar Lenie ‘t Hart, in Pieterburen. Inmiddels hebben we zo al 14 nummers gemaakt. Kijk maar eens hier.

 

Tekstschrijver Den Haag Vastgoedcommunicatie

Tekstschrijver Den Haag Vastgoedcommunicatie

Tekstschrijver Den Haag Vastgoedcommunicatie

Jarenlange ervaring
als interviewer. Daarom word je blij van mij.

‘Mooi artikel, dynamisch en mooi geordend in de chaos van het gesprek…’ Die reactie kreeg ik op een dubbelinterview dat ik voor het magazine DOEN van bouwer/ontwikkelaar Van Omme & De Groot mocht afnemen en uitschrijven. In die omschrijving “chaos van het gesprek” lees ik als interviewer een groot compliment. Here’s why.