Duidelijke taal nodig? Bel De Kleine Lettertjes: 06 - 28063863.

Bouwen aan je imago: Van Omme & De Groot

Lef kun je de Rotterdamse bouwer en ontwikkelaar Van Omme & De Groot niet ontzeggen. Waar anderen naar adem hapten, daar ging deze onderneming tegen de stroom in. Sterke vastgoedcommunicatie, met de kracht die familiebedrijven kenmerkt.

In 2009, op het hoogtepunt van de crisis begon, Van Omme & De Groot met het eigen magazine DOEN. Daartoe werd De Kleine Lettertjes gebeld. Voor ik het goed en wel besefte, bevond ik me in een bouwkraan. Op 80 meter hoogte interviewde ik de kraanmachinist,
terwijl de storm langs ons raasde. Juist door die storm kon ik mee naar boven, want daardoor lag de bouw stil. Er zouden in de jaren daarna nog tal van interviews volgen, op de meest uiteenlopende plekken met de meest uiteenlopende mensen. De reden: bouwer/eigenaar/naamgever Guus de Groot kent zo’n beetje de halve wereld. Zodoende hebben we met de directeur van Rotterdam The Hague Airport over de start- en landingsbaan gekuierd. We gingen naar de Rotterdamse Kuip. We reisden af naar Lenie ‘t Hart, in Pieterburen. Inmiddels hebben we zo al 14 nummers gemaakt. Kijk bijvoorbeeld hier. En ga voor meer magazines naar de website van Van Omme & De Groot.

Tekstschrijver Den Haag

Tekstschrijver Den Haag Vastgoedcommunicatie

Tekstschrijver Den Haag Vastgoedcommunicatie

Tekstschrijver Den Haag Vastgoedcommunicatie

Tekstschrijver op geheime missie voor IT Defensie

De IT van de Nederlandse Defensie is ernstig aan vernieuwing toe. Om die reden werken twee grote marktpartijen aan een ‘bid’ om die enorme klus te mogen klaren. De Kleine Lettertjes werkt voor één van de twee biedende consortia.