Journalistieke en commerciële teksten. De Kleine Lettertjes: 06 - 28063863.

Website voor
basisschool

De website van basisschool De Vliermeent in Den Haag kon wel een opfrisser gebruiken. Als dank dat ze onze dochter Eva een paar geweldige jaren hebben meegegeven, herschreef ik graag alle teksten. Maar eerst selecteerde ik een passend WordPress-thema. Want dat hoort inmiddels ook bij het vak tekstschrijver: dat je een beetje overweg kunt met de interwebs en websitebeheer en zo.

Bij websites gebeurt het steeds vaker dat de opdrachtgever al een tekst heeft liggen. Dat is wel zo prettig. Inhoudelijk klopt het allemaal al, het moet ‘alleen even’ leesbaarder en aardiger gepresenteerd worden. Dat kost dan altijd nog flink wat tijd, maar voor basisschool De Vliermeent had ik het graag over. Sanne Bas maakte de prachtige foto’s, Rudo Slappendel verzorgde de hosting, Jeroen Mulder bouwde vanuit het thema de pagina’s. Het team kan nu – na een paar instructiesessies – zelf de posts verzorgen. Een vrolijke, kleurrijke site volgens mij. Maar oordeel vooral zelf: klik hier voor de website.

Jarenlange ervaring
als interviewer. Daarom word je blij van mij.

‘Mooi artikel, dynamisch en mooi geordend in de chaos van het gesprek…’ Die reactie kreeg ik op een dubbelinterview dat ik voor het magazine DOEN van bouwer/ontwikkelaar Van Omme & De Groot mocht afnemen en uitschrijven. In die omschrijving “chaos van het gesprek” lees ik als interviewer een groot compliment. Here’s why.