Journalistieke en commerciële teksten. De Kleine Lettertjes: 06 - 28063863.

Website voor
Greenport Logistics

Uw logistiek kan logischer. Dat is de pay off die ik schreef toen Greenport Logistics in Naaldwijk een nieuwe website nodig had. Het bleef niet bij die vier woorden. Na een uitgebreide persoonlijke briefing heb ik de hele website geschreven. Een complexe materie vertaald in korte, bondige blokjes tekst. Precies zoals ik dat eerder al had gedaan voor één van de founding mothers (lees: Marianne de Winter) van Greenport Logistics. Zo zie je maar hoe het bij een tevreden klant en opdrachtgever altijd leidt tot meer.

Kijk op www.greenportlogistics.nl

Kijk ook op www.dewinterlogistics.nl

Greenport Logistics1

De Winter Logistics, home

 

Jarenlange ervaring
als interviewer. Daarom word je blij van mij.

‘Mooi artikel, dynamisch en mooi geordend in de chaos van het gesprek…’ Die reactie kreeg ik op een dubbelinterview dat ik voor het magazine DOEN van bouwer/ontwikkelaar Van Omme & De Groot mocht afnemen en uitschrijven. In die omschrijving “chaos van het gesprek” lees ik als interviewer een groot compliment. Here’s why.